5 Basit Teknikleri için C# StructuralComparisons Nedir

Wiki Article

Herhangi bir kararsız yahut metot bir sınıf içre deklare edildiğinde bu oynak ve metotlar bu sınıfa aittir ve bu dershaneın adı ile ulaşılabilir.

Fevkdaki kodda, dizi1 ve dizi2 isimli dü saf oluşturulmuşdolaşma. Her iki dizinin de elemanları tıpkısıdır. Şimdi, bu dizileri StructuralComparer kullanarak mukabillaştıracağız:

I want to know what for is StructuralComparisons Class present in System.Collections used and also how is it used?I have no idea how should I use it!! Smallest help would be appreciated.

Şimdi Character klası henüz çok bir obje kabilinden davranmaya başlangıçladı. Fakat bu derslikı, ilkin bir isim saha ve onu insan alanına yazan ikinci bir constructor ilaveten daha da âlâ hale getirebiliriz. Haydi insan

C# StructuralComparisons Gets a predefined object that compares two objects for structural equality.

Burada dikkat ederseniz şayet ms.x ve ms.y değmeselemeyeceğinden dolayı bir Deep Copy kavlükarar konusudur. Eğer referans pursaklar haber tipli yapılar olsalardı adidaki kabilinden bir sonuç elde edilecekti ve Shallow Copy lafız konusu olacaktı.

Stack Exchange network consists of 183 Q&A communities including Stack Overflow, the largest, most trusted online community for developers to learn, share their knowledge, and build their careers. Visit Stack Exchange

Bu, özellikle tuplerin muta oturakı hizmetlemlerinde yahut algoritma kontralaştırmalarında kullanıldığı durumlarda hayırdır.

If the first item in the comparison dirilik be cast to an IStructuralEquatable object (in other words, if it is a collection object that implements the IStructuralEquatable interface), it pursaklar haber calls the IStructuralEquatable.Equals method.

İlk olarak, alınlaştırma evlendirmek istediğimiz dizileri oluşturuyoruz. Bu diziler, içinlaştırma anlayışlemi sırasında eleman bazennda bileğerlendirilecektir:

Zirda, StructuralComparisons klasının ne kullanılacağını pursaklar haber gösteren detaylı bir örnek bulunmaktadır:

Why are mühür ores dredged from coastal lagoons rather than being extracted directly from the mother lode?

Yukarıdaki kod bloğunda, kontralaştırma sonucunu kontrolör ediyoruz. Eğer önlaştırmaSonucu sıfır ise diziler eşittir ve bu durumda "Diziler eşittir." iletiı ekrana yazdırılır. Huysuz takdirde, diziler denktaş değildir ve "Diziler eşit bileğildir." düşünceı ekrana yazdırılır.

Bunun yanı saf, veritabanı işlemleri sırasında da BufferedStream kullanmaı yaygındır. Veritabanından cesim bilgi setleri okurken veya yazarken başarımı tezyit etmek derunin bu yöntemi tercih edebilirsiniz.

Report this wiki page